Beauty is a lie!

De multe ori văd în jurul meu ipocrizie, minciună şi mult, mult, poate prea mult prost gust şi toate astea acoperite de o mască  perfectă ce are menirea să le ascundă. Îmi doresc mult ca lumea să nu mai pună aşa de mult preţ pe exterior, câteodată un zid frumos vopsit ascunde o încăpere dezastruoasă, acoperita în întregime de mucegai. Oamenii în viziunea mea sunt frumoşi atâta timp cât nu îşi pierd de tot umanitatea şi încep să urască. Un om poate să fie ca o operă umblătoare de artă, visele şi ambiţile să devină pentru acesta un fard ce îl înfrumuseţează şi niciodată nu ar trebui să depindă de un anumit obiect material.

Mă uit la toate aceste celebrităţi de la Hollywood şi mă întreb dacă succesul lor ar mai fi acelaşi dacă frumuseţea ar ocupa un loc secund, iar talentul ar fi acela care ar conta în lupta lor pentru faimă şi bani, dar în sinea mea cred că ştiu deja răspunsul şi nu mă încurajează absolut deloc. Probabil mai există şi da, sigur că mai există şi persoane publice ce nu pun accentul pe frumuseţe, ci pe talent, pe puterea lor de munca fantastica şi modul remarcabil de a se exprima cu ajutorul talentului lor, de a-şi crea propria lume unde sunt frumoşi în felul lor. 

Dar ştiţi ceva, uneori frumuseţea adevărată se contopeşte perfect cu talentul şi nu mai ai idee care latură să o admiri!

                                                When Your Lonely, I’ll Be Lonely Too…and that is the real beauty!

Un comentariu

  1. Abdulea Lucia · ianuarie 12, 2012

    adevarat! foarte draguta poastarea…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s