Buticul vintage

Având în vedere că timpul trece ca nebunul pe lângă noi, m-am gândit eu bine şi am decis să dedic un articol şi buticului meu cochet!  A luat naştere încă de prin vară, mai exact prin iulie (nu ştiu dar eu aveam impresia că de prin august)… şi la început totul era aşa de minor şi articolele mele numărau doar câteva rânduri. Timpul a trecut şi am prins curaj când am văzut numărul mare de vizitatori ce doreau să citească şi să citească. 

Arta mea este una diversificată, nu pot să fiu stabil şi nu cred că aş putea suporta să scriu doar despre un anumit subiect. Oricum imaginaţia mea nu este una sănătoasă, este mult prea dezvoltată şi ăsta devine un atu ce mă ajută foarte mult. 

Blogul meu devine un butic, vreau ca fiecare persoană ce intră aici să se simtă bine şi să descopere o altă latură a artei, sau ma rog a mea! Imaginea de mai sus reprezint chitesenţa buticului meu micuţ. Fiecare imagine reprezintă o anumită parte a blogului, erau mai multe de adăugat în colaj, dar am încercat să fac un rezumat! Mai este puţin şi terminăm încă un capitol, 2011!

2 comentarii

 1. Iana · decembrie 30, 2011

  =====MEGA-FELICITAREA DE AN NOU===== LA MULTI ANI 2012========

  Salutare si bine te-am gasit! Ai un gand bun, o urare pe care vrei s-o adresezi blogosferei? Atunci completeaza aceasta felicitare si trimite-o mai departe la 10(zece) bloggeri pe care-i apreciezi!
  -Preia prin copy&paste felicitarea din acest comentariu, adauga gandurile tale, urarea ta, numele si linkul tau, apoi inchide felicitarea si trimite-o mai departe, tot prin comentariu, catre 10 bloggeri pe care-i apreciezi!
  Daca esti unul din bloggerii la care felicitarea se va afla sambata 31 decembrie 2011, intre orele 17.00 si 18.00 atunci te rugam, inapoiaza felicitarea echipei Mostwantedblog.org pentru a fi publicata si aratata la toata blogosfera! Daca nu stii cui s-o trimiti mai departe inapoiaza felicitarea catre mostwantedblog.org! Te rugam, lasa aceasta parte de text, nealterata, te rugam vino alaturi de noi sa uram tuturor un An Nou fericit si plin de realizari!

  *Gandurile lor merg catre tine!

  -La Multi Ani si un 2012 asa cum il visati! Liviu R. – balantza.com
  -Iti urez sa ai parte doar de fericire si iubire, iar Noul An sa te poarte pe aripile’i dulci alaturi de sanatatea si bunavointa ce iti va da! Little Thoughts – little-thoughts08.blogspot.com
  -Cand ultimele file cad din mii de calendare, se-aprind stelute-n crengi de brad ca semne de urare. Cand toti ureaza celor dragi cuvinte de marire, venim si noi sa va uram: La multi ani mult noroc si multa fericire! Rosaline – http://timpulslujestedarnuexista.blogspot.com/
  -Iti doresc un an cat mai frumos, un an ca frisca-dulce si alb. Iana-http://ianas-blog.blogspot.com/
  -adauga aici urarea ta –

 2. Miha · februarie 11, 2012

  Iti multumesc mai intai in numele meu, si dupa, al tuturor cititorilor, ca tii deschis pt noi, acest butic non-stop.
  Multumim pentru tot! Si imposibil ca cineva sa nu plece cu ceva de aici!
  Bafta multa pe viitor si keep up your good work!! 😉

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s