Amintiri…

Din când în când, îl mai întrebam pe William ce mai face, dar nu îmi mai răspundea la fel ca la început, probabil devenise sătul şi nu îşi mai suporta numele shakespearian.

Cred mult că sunt actorul principal în propriul meu film, un film bun cu o coloana sonoră de calitate, aaa da şi scenariu…unul spontan, dar bine gândit şi îmi place să fiu şi un critic bun, cât de bine s-au descurcat actorii, dar partea care mă interesează cel mai mult sunt încasările! Linia mea melodică este prea bună, merită ascultată la nesfârşit, dar probabil nu ai timpul la dispoziţie. Sunt curios…oare veţi avea timp de un bătrân senil ce se dă drept un artist de carton umed?

Şi ploaia era aşa frumoasă, şi ploaia putea să mă bucure, o priveam uscat în casă, dar parcă era mai bine sub umbrelă afară. Madame Turquoise citea mereu în ploaie, o liniştea, nu putea fi numită oarecare, citea smerită bârfa mondenă într-un colţ umed din parc. Viaţa ei era pictată într-un tablou trist, mormântal, acela în care femeia cu drepturi depline, îşi râde de propria-i libertate. În momentul de faţă cunosc foarte puţine femei care-şi astâmpără setea în lectură.
Totul a fost un vis uriaş, un balon de săpun aspru de casă, încerc să-mi reglez respiraţia şi mă pregătesc să aştept. Iar dacă voi fi bine în următorul deceniu, îmi voi face ca viaţa să merite să fie trăită.

Ieri  stând pe terasă am scris pagini întregi în gând, iar azi, când să le pun pe hârtie, nu mi-am amintit absolut nimic. Şi erau fraze întregi, pline, perfect construite, nu…nimic nu mi-am amintit!

Mulţumesc: http://foreveryoung666.tumblr.com/ (Margi)

Un comentariu

  1. topixu · august 19, 2011

    Eu si Madame Turquoise cred ca suntem suflete pereche!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s