Artă în grabă

                  Uneori când văd prea multe lucruri făcute deodată, îmi vine să strig : „nu mai faceţi atâtea, opriţi-vă la un singur lucru!”, pe lângă faptul că obosim îngrozitor şi cea mai nemiloasă tortură pentru o persoană este oboseala, mai pierdem şi minute, ore sau chiar zile, într-un cuvânt, prin alergarea noastră întortocheată spre perfecţiune ne irosim din timpul destinat nouă, destinat vieţii noaste. 
Accelerăm din ce în ce mai mult şi acum toată povara dusă de o persoană s-a mai împuţinat, sau s-a mai împărţit. În cazul unui artist… munca constă în truda de unul singur… probabil prin izolarea de societate pe termen scurt, pentru a evita influenţa asupra operei, dar pentru majoritatea artiştilor munca a devenit mult mai, să spunem…accesibilă. Trebuie să aibă în faţă o întreagă echipă ce îi poartă 99% din povară, dar sincer nu mai e nici o noutate dacă apeşi pe un buton şi afară plonjează sute de oameni ce îţi sar în ajutor, dar bine eu am început să fac lucruri noi când pe atunci totul era ceva nou.
Dacă în ziua de azi, reuşeşti să comunici ceva, prin cuvinte, poate fi un lucru extraordinar, dar trebuie doar să alegi cuvântul perfect, pentru că restul se vor lega de el. Admir încrederea, admir şi persoanele care au încredere în forţele proprii şi au încredere în ce fac şi ce spun… chiar dacă ce spun este greşit, dar eu tot le admir şi le respect, pentru că au puterea să îşi păstreze cumpătul, mai mult îmi place când oamenii susţin cu îndârjire că anumite lucruri nu se pot întâmpla, deşi poate undeva în siguranţa lor… se afla şi o urmă de nesiguranţă, dar eu tocmai de aceea le admir, pentru că nu lasă impresia că ar părea nesiguri.

Un comentariu

  1. Laura · august 19, 2011

    Poza mi se pare superba , m.a cucerit ! ❤

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s