Keep being yourself and loving who you are…..

Some  people  want your money so they can buy Range Rovers and diamond bracelets, but I don’t care about that kind of stuff. I want your soul.
 
I don’t see myself in terms of artifice. I see myself as a real person who chooses to live my life in an open way – artistically.

3 comentarii

  1. Andreea M. · august 16, 2011

    Cred ca cele mai multe persoane isi spun „dar cine nu ar vrea sa fie bogat ?” intradevar cam toate persoanele vor sa aiba bani ,cu cat mai multi cu atat mai bine .Eu personal sunt chiar fericita sa spun ca nu am bani deoarece am invat care e valoarea lui .Nu pot spune ca sunt saraca si nici paine nu pot cumpara dar oricum nu pot spune ca nu am ce face cu banii .Majoritatea persoanelor cu bani ii arunca in stanga si in dreapta ,nu vad valoarea banului in ziua de azi .In concluzie nu e bine sa ai foarte multi bani ,cateodata strica.

  2. topixu · august 16, 2011

    Cred multi vor sa fie bogati, insa nu fac nimic sa devina asa. Toti vrem sa castigam la loto sau sa gasim o valiza cu zeci de mii de euro. NU! Cel ce ajunge bogat pe cai „usoare” nu va fii niciodata bogat! Cel care, insa, muncestesi devine bogat, putem spune ca e fericit! Si cred ca cel ce se imbogateste muncind va aprecia cel mai mult valoarea banului si nu se va schimba , ca si persoana/caracter

  3. Alex · august 26, 2011

    Numai cand muncesti cu adevarat sa dobandesti banii iti dai seama de valoarea lor, de valoarea muncii tale. Si asta te poate face mai „zgarcit” pentru ca esti constient de efortul depus in obtinerea lor, devii chiar mai chibzuit in cheltuitul banilor.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s