Călătoriile sunt rupte din Rai!

Atunci când călătoreşti… porţi alături de tine senzaţia aceea de neînlocuit… o senzaţie anume, ce te face să te simţi viu şi te provoacă să te gândeşti numai la prezent şi la acel moment din acea oră şi din acel loc. Cine spune că nu iubeşte călătoriile şi nu iubeşte să îşi plimbe sufletul şi ochii pe nenumăratele peisaje şi imagini inedite, poate cu locuri pe care nu le-ai văzut niciodată, MINTE! Sunt genul de persoana care, atunci când ajunge într-un loc anume şi poate să cumpere acele mici obiecte numite „suveniruri”, nu sta pe gânduri nici un moment. Sunt dispus să îmi cheltui şi ultima monedă numai pentru a achiziţiona o amintire, materiala ce-i drept, dar o amintire inedită.  Aşa că acum… vă urez ” Bon Voyage!”

2 comentarii

 1. Lauraaa · august 7, 2011

  Merci aussi , mon ami . :*

 2. unsufletchinuit · august 7, 2011

  O doamne cat iti place sa-mi faci in ciuda cu acele poza…Salivez deja…

  Asa cum vara mea a luat intr-un mod jalnic in jos, anulandu-mi orice vis si fantezie despre o eventuala calatorie , continui sa tanjesc si eu ca orice om , la acele poze. Si in timp ce-mi plang de mila, sa ma gandesc cum AR fi putut fi vacanta mea, mai imi dai si tu o raza de speranta cu postul si pozele acelea care mi-au furat mintile.
  Felicitari L-MA pentru posturi si in mod special pentru posturile geniale si pline de incurajare, cel putin pentru moi:)):)):))
  Sorry pe englezeste ca n-am putut pana acum sa aprofundez posturile tale, doar ca am o stare de spirit ce-mi atarna pana la degetul cel mic.Mda…..
  Si in timp ce eu am sa continui sa-mi blestem marele gol de nenoroc:)):)) , multa bafta , spiritul mereu cu tine:)):)):)), sa ai parte de dispozitia buna care mie imi lipseste:)):)):))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s